Ons Globaal Netwerk

DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA

TURKIJE

NEDERLAND

RUSLAND

NOORWEGEN

ENGELAND

VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

OEKRAÏNE

CHILI

AUSTRALIË

CANADA

ZUID-AFRIKAANSCHE REPUBLIEK

FILIPPIJNEN

GEORGIË

KAZACHSTAN

SAOEDI-ARABIË

ALGERIJE

ARGENTINIË

ALBANIË

AZERBEIDZJAN

WIT-RUSLAND

BOTSWANA

COLOMBIA

DENEMARKEN

DUITSLAND

INDONESIË

KENIA

MALEISIË

MEXICO

OOSTENRIJK

PERU

EVENAARSPROVINCIE

PANAMA

MAROKKO

BULGARIJE

ROEMENIË

QATAR

POLEN

FINLAND

IERLAND

KOEWEIT

ZWEDEN

FRANKRIJK

BELGIË

BOSNIË-HERZEGOVINA

GRIEKENLAND

HONGARIJE

ITALIË

KOSOVO

LITOUWEN

NOORD-MACEDONIË

SERVIË

SPANJE

ZWITSERLAND

NIGERIA

TUNESIË

INDIA

MONGOLIË

Als eerste stap in de globalisering richtte het bedrijf in 2016, slechts 2 jaar na de oprichting, One More Europe B.V. op in Rotterdam, Nederland, en breidde zodoende zijn handelsnetwerk uit door een visionair intrede te doen op de Europese markt. Dit initiatief heeft de positie van de ondernemers van One More International aanzienlijk versterkt in vergelijking met andere ondernemers in de sector.

Na het versterken van de fundamenten van OneMore Europe B.V. in Nederland wendde

One More International zich tot de Turkse republieken, waar hij op intensieve vraag zijn

tweede internationaal bedrijf oprichtte in Azerbeidzjan en de commerciële en logistieke steun aan ondernemers in Azerbeidzjan en andere Turkse republieken verhoogde.

De grote belangstelling voor One More International in Europa heeft ertoe geleid dat het bedrijf op zoek is gegaan naar een nieuwe logistieke infrastructuur. Om op een ​​snelle en doeltreffende wijze in de behoeften te kunnen voorzien en het commercieel netwerk in heel Europa uit te breiden, werd One More Bulgaria opgericht in Bulgarije en daarbij was het de bedoeling om vracht- en verzenddiensten te leveren aan de in Europa gevestigde One More International ondernemers.

Naar aanleiding van de toenemende vraag versnelde One More International zijn globaliseringsactiviteiten, voornamelijk door de oprichting van One More Kazakhstan, met toevoeging van het Russische blok aan het globale handelsnetwerk. Deze vestiging die einde 2020 werd geopend, zal naar verwachting in totaal 6 landen bedienen, in de eerste plaats Kazachstan.

Indonesië is het land waar de snelste stijging van positieve resultaten werd geboekt in de geschiedenis van One More International. Indonesië, dat midden 2020 kennis maakte met

One More International, werd nog voordat het jaar 2020 teneinde liep gezien als een geschikt land om te investeren. One More Endonezya begon zijn commerciële activiteiten tegen het einde van 2020. Het is de bedoeling in de loop van het jaar 2021 een productiecentrum te vestigen in Indonesië.

One More International, overtuigd van de kracht van duurzame productie, streeft ernaar een productieketen te creëren op wereldschaal en om deze doelstelling te bereiken productiecentra te vestigen, in de Azië - Pacific regio met name Indonesië, in Turkije en de Latijns Amerikaanse landen, in het jaar 2021 op wereldvlak 1.000.000 ondernemers te bereiken en te beginnen met Turkije, naar alle landen ter wereld producten te verzenden in het kader van de laatste technologische ontwikkelingen.

57 LANDEN WAARIN WE HANDELDRIJVEN

100+ LANDEN WAARNAAR WE PRODUCTEN VERZENDEN

500.000 DISTRIBUTEURS

3.000.000+ PRODUCTGEBRUIKERS