OneMore Europe, dat zijn commerciële leven begon in 2016, met de missie "Creating a Clean Network Marketing Field". (Het creëren van een Schoon Netwerkmarketing Veld)  heeft zich deze missie als een permanent doel gesteld. Het biedt zijn ondernemers de mogelijkheid om met zijn kwaliteitsproducten winst te maken op de wereldmarkt. Eens de grondslag gelegd, heeft de organisatie zich door de jaren heen verspreid, eerst naar de vier hoeken van Turkije en van daaruit naar Europa en de hele wereld, waar OneMore Europe vandaag, met vestigingen op diverse locaties, een van de ambitieuze spelers is op de wereldmarkt.

OneMore Europe, door zijn snelle ontwikkeling sinds de dag van oprichting, de kwaliteit en capaciteit die hij heeft bereikt en zijn uitgebreid commercieel netwerk in Europa, Azië, Zuid- en Midden-Amerika, is erin geslaagd een baanbrekende en beslissende rol te veroveren in de sector.

OneMore Europe is niet alleen bedrijvig binnen de EU maar exporteert ook op micro- en macroschaal naar vele landen buiten de EU-gemeenschap. Vandaag is OneMore Europe

cargozendingen.

 

One More Europe dankt zijn succes aan zijn uitgebreid kader en managers die zelf in het bedrijf zijn gegroeid; onze wereldwijd Algemene Voorzitter Dhr. Mustafa Erdil en Algemeen Vicevoorzitter Mevr. Sevcihan Saygılı Erdil, die door hun 21 jarige netwerkmarketing ervaring te combineren met hun eigen originele visies en missies, een routekaart hebben ontworpen, bekroond met talloze successen.

 

OneMore Europe, dat sinds 2014 met een constant groeiend personeelsbestand talloze successen heeft geboekt en organisaties voor duizenden mensen op zijn naam heeft staan, bereidt zich voor om dezelfde organisaties en successen te realiseren over de hele wereld.