Hoe word je Distributeur? Wat zijn de voordelen?

De netwerkmarketing sector die in ons land ontstond in de jaren 1993 – 1994 met de activiteiten van Amerikaanse bedrijven, heeft een geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1800. Helaas is het zowel in ons land als in de wereld voorgesteld als een mannier om op korte tijd geld te verdienen. Ondanks alle negatieve omstandigheden is de netwerkmarketing een groeiende en zich snel ontwikkelende sector geworden.

De juiste bedrijfsdefinitie in de netwerk marketingsector is afhankelijk van meerdere zaken, waarvan de belangrijkste ervaring is. Een goede planning en de juiste productkeuze behoren tot de onontbeerlijke voorwaarden. De firma One More International die aan alle vereisten beantwoordt en in de laatste 6 jaren haar plaats op de markt heeft ingenomen, blijft de sector bedienen in haar functie van toonaangevend bedrijf.

Elke persoon die voldoet aan de wettelijke voorwaarden en de criteria van ons bedrijfsbeleid, kan distributeur worden bij One More International. Iedereen die distributeur wil worden kan zijn eigen sponsor kiezen en gratis lid worden. Een distributeur betaalt pas een vergoeding in de fasen van aankoop, gebruik en aanbeveling van een product.

In deze fase distributeur zijn, biedt het voordeel afgeprijsde producten te kunnen kopen.

Het beloningsysteem, het sterkste aspect van de netwerkmarketing sector, is rechtevenredig met de persoonlijke voorkeur van de distributeur en het is de aan de persoon om het te gebruiken of niet.